Actualitate

Iohannis, scurt și la obiect de Ziua Educaţiei: „Rolul profesiei didactice în construcţia unei naţiuni puternice – esenţial”

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Educaţiei, în care afirmă că rolul profesiei didactice în construcţia unei naţiuni puternice este unul esenţial, iar investiţia în cunoaştere rămâne singura opţiune pentru un viitor mai bun.

Iată ce a spus acesta: „Astăzi, de Ziua Mondială a Educaţiei, îi sărbătorim pe cei care, cu bucurie şi dăruire, se dedică nobilei misiuni de a transmite tinerelor generaţii pasiunea de a învăţa. Mentori, modele de urmat şi de multe ori chiar prieteni, profesorii sunt cei care le insuflă încredere copiilor şi îi ajută să deschidă porţi către cunoaştere. Este, aşadar, cel mai potrivit prilej pentru a reflecta cu toţii la valoarea inestimabilă a educaţiei în dezvoltarea individului, în formarea conştiinţei şi în modelarea societăţii noastre. Rolul profesiei didactice în construcţia unei naţiuni puternice este unul esenţial, iar investiţia în cunoaştere rămâne singura opţiune pentru un viitor mai bun. La mulţi ani tuturor celor implicaţi în procesul educaţional!„, a scris şeful statului, pe Facebook

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button