Distribuți acest articol

Klaus Iohannis îi disprețuiește pe români, această afirmație reprezintă o certitudine care reiese din aroganța cu care îi privește.

Klaus Iohannis consideră că el merită să fie rege iar românii vasalii lui, iar atunci când românilor le este greu , lui trebuie să îi fie bine.

Doar lui Iohannis îi este foarte bine.

Au fost inundații în România dar președintele nu a fost văzut nicăieri. Klaus Iohannis nu dorește să îi vadă pe românii amărâți, îi disprețuiește, îi consideră prea jos de atenția lui. Românii sunt buni doar pentru munca de jos, austriecii, nemții sau ungurii au voie să fie stăpâni.

Mii de familii au fost afectate, există români care au murit înecați, prinși de viitură. Dar lui nu îi pasă, că români sunt destui.

Iohannis există pentru o minoritate și asta pentru că îl au la mână cu toate casele obținute ilegal. Sistemul are justiția și sistemul folosește șantajul ca să țină România sub ocupație iar Iohannis este simplul lor slujitor.

Pădurile țării sunt tăiate fără milă de prietenii austrieci ai lui Iohannis. De la copacii doborâți vin inundațiile, seceta, alunecările de teren și multe alte rele ce s-au abătut peste țară. De la tăierea pădurilor apar și urșii în satele românești, urși care ucid oameni și ucid turismul românesc. Austriecii care taie pădurile sunt vinovați iar cineva din vârful statului român îi protejează.

Jumătate din lemnul tăiar în România este ilegal și acest lemn figurează ca și import, dar austriecii sau nemții nu taie pădurile la ei că nu au voie.

Dar lui Iohannis nu îi pasă, el are multe case făcute din salariul de profesor. De ce să îi pese că România este sub ape, de ce să îi pese de țăranul român care nu are voie să crească porci sau de cei plecați peste granițe?

La acest moment un singur lider de partid este lângă români, îl vezi cărând cu roaba, îl vezi muncind alături de ei. Este vorba despre George Simion, un român patriot care arată că îi iubește pe semenii lui.

George Simion nu doar a fost printre oameni, George Simion a pus mâna pe lopată, a scos mizeria din casele lor, și-a donat 90% din salariu pentru sinistrați.

PSD, PNL și USR nu vor să ajute, liderii lor vor puterea doar pentru ei. Ciolacu, Cîțu și Barna sunt oameni răi, ei , ca și Iohannis, sunt în vacanța iar românii sub ape.

În România nu este ca în Germania, adică este mai bine. Aici Românii au sistematizat țara, au construit sute de baraje, râurile de obicei stau în matcă. Aici este munca noastră, a părinților, a celor pe care Iohannis îi disprețuiește. Însă ce am construit noi într-un sfert de secol vor să distrugă alții.


Distribuți acest articol