Actualitate

Iohannis – după ce Florin Cîțu a împărțit banii primarilor: „Probabil Marcel Ciolacu este frustrat că nu are el banii aceia”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță faptul că social-democrații vor depune plângere penală împotriva lui Florin Cîțu și a miniștrilor pentru modul în care au alocat sumele către primari din Fondul de Rezervă. De asemenea, decizia Guvernului va fi atacată pe toate căile pentru a fi stopată. Klaus Iohannis, președintele României, susține că astfel de acțiuni sunt de fapt tactici de poziționare înainte de negocierile pentru formarea noului Guvern.

„Da, este mai nou un hobby a unora de a mă acuza pe mine și Guvernul de tot felul de lucruri. Sunt tactici de poziționare în vederea consultărilor. Eu sunt convus că Guvernul si Florin Cîțu fac toate lucrurile exact așa cum este legal și corect. Nu am emoții.

Pe de altă parte, e clar că acum în pragul iernii că autoritățile au nevoie de sprijinul Guvernului și în această perspectivă au fpst făcute alocările.

Că unii și alții nu sunt mulțumiți, probabil vine de la o frustrare că nu sunt ei la bani. Am discutat cu premierul Cîțu”, a spus Iohannis.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button