Actualitate

Iohannis dă o lacrimă pentru refugiații ucrainieni: să le dăm o perspectivă. Refugiații români să mai aștepte

Iohannis dă o lacrimă pentru refugiații ucrainieni: să le dăm o perspectivă. Refugiații români să mai aștepte. Spunem acest lucru deoarece niciodată Iohannis nu a vorbit în mandatul său despre românii din diaspora, despre cei 6 milioane de români pentru care nu a făcut absolut nimic.

A inventat tot felul de programe și teorii dar niciodată nu a făcut nimic concret. Mai mult decât atât, țara este astăzi aproape de trei ori mai datoare decât era la momentul la care el a luat funcția supremă din stat. Astăzi sunt mai mulți români plecați decât erau când el a devenit președinte , deși exista o speranță că el va aduce o viață mai bună aici, nu că ne va trimite la șparanghel.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, că este important ca statul român să continue să ofere o perspectivă tuturor cetăţenilor ucraineni care trec graniţa în ţara noastră şi să le asigure condiţiile unei vieţi cât mai apropiate de normalitate.

Şeful statului a transmis un mesaj la Conferinţa „A vision for medium and long- term Refugees Response in Europe – Romania’s Plan for an integrated and inclusive response to protect Refugees from Ukraine”, mesaj prezentat de consilierul prezidenţial Ligia Deca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button