Actualitate

Ioana Mihăilă susține că există mafie în sănătate: „Am intrat în politică pentru a schimba ceva”

Ioana Mihăilă ne confirmă ceea ce știam deja, mafia și corupția este prezentă în toate colțurile sănătății. Unul dintre cele mai „scumpe” ministere, Sănătatea are bani pentru a susține toți politicienii corupți împreună cu oamenii lor fără experiență puși în funcții de conducere. În timp ce românul de rând caută să se trateze, după o viață de muncă și chin, nu reușește să primească dreptul la sănătate dat de Constituție, din cauza intereselor de partid și propriul buzunar.

Întrebată dacă există mafie în sănătate şi dacă s-a lovit de interese în sistem, Ioana Mihăilă a răspuns:
“Şi mie îmi plac informaţiile dovedite şi atunci, dacă ne uităm pe rapoartele DNA, care este instituţia abilitată să obiectiveze sau nu prezenţa mafiei în sănătate, ele arată că în sănătate există interese şi că există corupţie.

Sunt medic, am lucrat în sistemul privat, am interacţionat cu ce înseamnă sistem de sănătate public şi cu Casa de Asigurări şi cu direcţiile de sănătate publică şi cu structurile care emit avize şi autorizaţii şi am decis să intru în politică tocmai pentru a schimba aceste lucruri. Cred că răspunsul acesta este suficient”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button