Distribuți acest articol

Ministrul Sănătății este deranjat de tantamul făcut de presă cu privire la scandalul de la Spitalul Foișor, acolo unde pacienții au fost mutați în miez de noapte. Ce contează sănătatea pacienților? Au avut nevoie de paturi ATI să se laude la televizor cum gestionează ei pandemia. Acești pacienți așteaptă acum operații importante și efectiv sunt abandonați de statul român. Dreptul la sănătate nu mai există, decât campania de vaccinare a premierului Cîțu există!

Ioana Mihăilă a fost întrebată, vineri dimineață, despre operațiile amânate în contextul pandemiei, cu referire la pacienții de la Foișor.
Am răspuns și ieri la această întrebare. Aș vrea ca această conferință de presă să fie despre Timiș și despre Timișoara”, a spus Ioana Mihăilă. Dar așa cum am răspuns și ieri și doar o dată o să mă refer la acest lucru, pacienții care nu au avut acces la servicii medicale sunt cei care vor fi prioritizați pentru acces în acele spitale în care am cerut susținerea pentru acea perioadă cumplită care a fost vârful valului 4, perioadă în care am cerut susținerea pentru a ne pune la dispoziție paturile de terapie intensivă”, a continuat ministrul Sănătății.


Distribuți acest articol