Distribuți acest articol

Pentru cei care nu cunosc povestea Cristian Ghinea este omul din USR care s-a ocupat de ingineria mazilirii lui Nicușor Dan.

Da, actualul primar al capitalei a fost așa de slab că unul precum Cristian Ghinea, folosind metode machiavelice, la scos afară chiar din partidul pe care și-l făcuse la doar câteva luni după ce l-a băgat în parlament.

Ne așteptăm ca USR-iștii să își iubească țara și să nu trădeze pe români, dar ei nu se pot abține să nu se trădeze între ei.

Cristian Ghinea este cel care a făcut alianța cu PSD pe București ca să ascundă eșecul său de la Bruxelles, cel cu creditul de 30 de miliarde de euro pe care România lui Cîțu ar vrea să îl ia.

Ghinea i-a învrăjbit din nou pe consilieri împotriva lui Nicușor Dan, iar aceștia slabi de minte și de trup, au cedat repede prostiilor înșiruite de ministrul fondurilor europene cu zero absorție.

Cristian Ghinea este un combinator, un păpușar, un om machiavelic ce nu se gândește decât la el. Nu e așa de inteligent pe cât se crede, dar este mai inteligent decât găinele de avicola din jurul său și pe care le domină precum un câine maidanez domină un bișon de apartament.

Celui ce-nşală un popor,
I-aş pune şi eu o-ntrebare:
Dacă trădezi un trădător,
Se mai consideră trădare?

Ghinea a spus despre Nicușor Dan că este “Mesia din apartament”, că suferă de acest sindrom.

«Domnul Nicuşor Dan suferă de sindromul de „Mesia din debara”. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa!», a mai spus Ghinea.

Acest mic politician machiavelic aflat în relații strânse cu Dacian Cioloș l-a împins în față pe Dan Barna, de altfel un habarnist. El a promovat pe listele de partid haiteri fără performanță numai ca să țină noul lider al partidului slab. De aici și insubordonarea permanentă față de Barna a lui Voiculescu, Chiricău, Bulai și lista poate continua.

De fapt, Sfârşitul lumii începe atunci când trădătorii sunt omagiaţi de cei trădaţi.


Distribuți acest articol