Actualitate

Încă o țeapă primită de către poporul român: SF-ul autostrăzii Brașov-Bacău se scoate din nou la licitație

Încă o țeapă primită de către poporul român: SF-ul autostrăzii Brașov-Bacău se scoate din nou la licitație .

Compania de Drumuri a trimis marți, spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene noul contract pentru Studiul de Fezabilitate al Autostrăzii A 13 Brașov-Bacău.

Primul contract, cel semnat în 2020 cu proiectantul Search a fost reziliat în toamnă la cererea proiectantului care nu a mai reușit să acopere costurile reale.

Noul contract pentru documentația tehnică are o valoare de 45 de milioane de lei și o durată de 24 de luni, a transmis marți, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu : ,, Se reia licitația pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate al autostrăzii Brașov-Bacău!

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru16 ianuarie 2023. Studiul de Fezabilitate trebuie să fie finalizat în 24 de luni, după semnarea noului contract, lansat în licitație.

În România se fac foarte multe SF-uri și aproape deloc lucrări de construcție. În acest fel partidele politice sifonează bugetul de stat. După un SF urmează un alt SF și tot așa, până reușeam să construim o autostradă din acești bani.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button