Actualitate

Încă o realizare marca PSD-PNL- autostrada Ardealului se prăbușește

Autostrada Ardealului se prăbușește deși abia a fost pusă în funcțiune. Mai exact o bună parte din autostradă a luat-o la vale deoarece lucrările au fost prost realizate.

Cam atât a putut PSD și PNL cu mafia pe care o conduce. Cele două partide politice au preferat să dea execuția lucrărilor către companii din afara țării, companii fără minimă experiență și fără specialiști. Au făcut acest lucru deoarece antreprenorii români sunt căutați de DNA imediat cum au luat lucrările și nimeni nu mai dorește să ajungă la pușcărie.

Însă de străini nu se leagă nimeni, chiar dacă oferă comisioane generoase.

Autostrada A10 Sebeș-Turda o ia la vale. O bucată din șoseaua de mare viteză s-a prăbușit la kilometrul 15, în apropiere de Alba Iulia, iar traficul a fost deviat în zonă. Autostrada este încă în garanţie, iar constructorul a început deja lucrările de reparații.

„Pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca, începând de miercuri, 01.02.2023, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800. Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat astfel: ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Practic constructorii străini lucrează pe încercate: poate că va ține, poate că nu va ține. Dacă nu va ține atunci falimentăm și românii rămân cu banii dați și cu țeapa luată.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button