Actualitate

Încă o pensie specială pentru un doctor plagiator: un general SPP cu probleme trecut în rezervă. Să îi fie de bine

Încă o pensie specială generoasă. Un general SPP va fi beneficiarul unei vacanțe de lux până la sfârșitul vieții.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă – cu o stea, Costin Nedelea, din Serviciul de Protecţie şi Pază.

Administraţia Prezidenţială informează într-un comunicat de presă remis AGERPRES că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă – cu o stea, Nedelea Costin, din Serviciul de Protecţie şi Pază.

Serviciul de Protecție și Pază (prescurtat SPP) este organ de stat cu atribuții în domeniul siguranței naționale, specializat în asigurarea protecției demnitarilor români, a demnitarilor străini pe timpul șederii lor în România, a familiilor acestora, în limitele competențelor legale, precum și în asigurarea pazei sediilor de lucru și a reședințelor acestora, potrivit hotărârilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Potrivit PressOne, Costin Nedelea, angajat al Serviciului de Pază și Protecție din anii 2000, când avea doar gradul de colonel. Anterior, arată sursa citată, acesta a lucrat anterior în Serviciul Român de Informații, unde a fost șeful de cabinet al generalului Ionel Marin (fost adjunct al directorului SRI), și în cadrul Oficiului pentru Apărarea Secretului de Stat.

Conform aceleași surse, în anul 2013 generalul Nedelea a devenit doctor al Academiei SRI cu teza „Confruntare în intelligence”, titlu care ulterior i-a fost retras motiv de plagiat la solicitarea aceleași instituții.

România este condusă și apărată de impostori și escroci. Ne mai mirăm de ce merge totul prost în această țară din moment ce unii ce ar trebui să o apere sunt tocmai cei care o lovesc foarte tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button