Actualitate

În comunism s-au construit 13 hidrocentrale cu o capacitate mai mare de 100 MW

Comunismul nu a însemnat doar fapte rele, așa cum regimul de ocupație de după 1990 l-a prezentat. Trebuie făcută o diferență clară între regimul politic comunist și regimul economic comunist. Acesta din urmă era unul bine consolidat și care făcut din România a 10-a țară industrializată din lume.

În acea perioadă, în mai puțin de 30 de ani s-au construit 13 hidrocentrale foarte mari. Noi nici nu am putea visa la așa ceva de la regimurile criminale care au condus România după 1990.

Economia țării a fost distrusă de către Ion Iliescu și urmașii lui din PSD și din PNL. Cele două partide politice au devenit simple instrumente de acțiune ale răului împotriva poporului român.

Porțile de Fier I reprezintă cea mai mare hidrocentrală din România și una dintre cele mai mari din lume. A doua hidrocentrală ca putere este cea de la Lotru-Ciunget.

Criminalii din 1989 au discreditat comunismul pentru a putea justifica schimbarea

La finele lui 1989 gașca de infractori condusă de către ion Iliescu avea să fure revoluția română. Au urmat peste 1.000 de morți care nu și-au mai găsit dreptatea.

Pentru a fi siguri că nimeni nu va fi condamnat dosarele revoluției au pornit târziu și nu au fost niciodată soluționate.

Criminalii din 1989 au ajuns să ocupe funcții importante în statul român.

Mulți dintre cei uciși la revoluție au primit această pedeapsă pentru că erau patrioți și un pericol pentru viitoarea gașcă care dorea să decalizeze țara.

Astăzi țara este prinsă într-o menghină politică și par să fie șanse mici de scăpare, românii preferă să fugă din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button