Actualitate

ÎN AREST, PENTRU CULTIVARE DE CANNABIS

Ieri, 16 octombrie, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Tribunalul Maramureş, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în localitatea Rona de Sus.

video

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, pe numele unei persoane bănuite de cultivare plante de canabis.

Acțiunea s-a desfășurat în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 28 comprimate de culoare albastră şi pulbere de aceeaşi culoare, rezultată din fărămiţarea lor, 26 de plante de cannabis, mai multe pachete de ţigări, o pungă cu 92 de comprimate roz, mai multe pungi cu o substanţă vegetală de culoare verde oliv, un ambalaj din staniol ce conţine o substanţă vegetală de aceeași culoare, o folie transparentă cu aceeași substanţă, seminţe de cannabis, 20.000 de lei, 3 staţii de emisie-recepţie, precum şi alte elemente probatorii şi înscrisuri.

Substanţele psihotrope au fost ridicate şi transportate la Biroul de Analiză și Profil al Drogurilor B.C.C.O. Cluj-Napoca, în vederea expertizării.

La propunerea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, în cursul zilei de azi, 17 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, faţă de un tânăr de 22 de ani. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi contrabandă.          

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button