Distribuți acest articol

Marii importatori de carne de porc lucrează împotriva țăranului român. Aceștia dispun de sume importante de bani și cu acești bani își permit să ducă campanii împotriva țăranului român și să mituiască politicieni.

În România există politicieni ieftini, mai ales prin partidele tradiționale: PNL, PSD și USR. Acolo se ascund oameni răi ce au un singur scop: să facă foarte mulți bani.

Ministrul agriculturii face jocurile marilor corporații străine care trimis carne scumpă în România. Ei ar dori să o vândă și mai scump dar cererea nu este așa mare datorită porcilor crescuți în curtea oamenilor.

Țăranul român crește porci în ogradă, pentru el reprezintă ceva normal acest lucru, cu acești porci își cresc copiii, își hrănesc familia, uneori mai rămâne și de vânzare și așa strâng bani de școală, de o casă, să petreacă și ei de sărbători.

Problema partidelor trădătoare este despre cum să dea legi care să împiedice țăranul român să mai trăiască. Ei sunt nemulțumiți că acești porci nu plătesc impozite și taxe din care să fure politicienii. Țăranul român este independent, el nu este supus, are tot ceea ce îi trebuie în bătătură.


Distribuți acest articol