Actualitate

Hopa, se trezește Țara. Proteste sincronizate în toată România, mii de români cer anticipate

Stați așa că se trezesc românii. Astăzi au avut loc proteste în toată România. Nu a existat județ al țării în care românii să nu iasă în țară.

În unele orașe au fost câteva persoane, în multe au fost zeci de persoane dar în majoritatea au protestat sute. Ce este inedit la acest protest este că el a fost desfășurat la același moment în toate județele țării.

Cenzura din presă încă se menține, nimic la televizor despre faptul că românii ies în stradă.

Politicienii români sunt desprinși de realitate. ACTUALA guvernare a dovedit că nu mai are soluții, una variantă de ieșirea din criza actuală fiind revenirea la urne, adică alegerile anticipate.

Majoritatea actuală este de peste 60% și avea puterea să adopte orice soluție bună, dar nu a făcut-o. De ce? Deoarece nu au cu cine guverna.

Protestul de la Ploiești a fost unul mai special: cetățenii nu mai au apă caldă de câteva luni. Acum vine iarna și nu vor avea nici căldură în case, ceea ce va fi dramatic.

Au ieșit și în diaspora români, în semn de solidaritate . Avem peste 6 milioane de români plecați din țară. Pentru ei trebuie făcută dreptate. Acești români au plecat datorită sărăciei. Se nasc mai mulți români în afara granițelor decât în țară.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button