Actualitate

Guwernanții nu mai știu pe unde să o scoată: facturile au venit și de 4 ori mai mari

Guvernarea PSD și PNL nu mai știe pe unde să scoată cămașa și pe cine să mai dea vina.

În timp ce președintele Klaus Iohannis petrece mult timp la golf sau la ski în Austria, Nicolae Ciucă a fost pus pe post de sac de box ca să încaseze lovitură după lovitură.

Nu era greu de presupus că așazisa liberalizare se va vedea mai ales în luna ianuarie. Chiar și ziariștii care au încasat o parte din banii de la guwern oferiți pe post de mită au recunosc că propriile facturi i-au șocat.

Majoritatea familiilor din România nu au salarii la nivelul cheltuielilor venite cu întreținerea, respectiv energie electrică, consum de gaz și încălzirea.

Pentru că românii nu au bani jefuitorii au venit cu o soluție: consumi acum și plătește la vară. Sigur că dacă acum românul nu are bani nu va avea sigur nici luna viitoare și nici la vară. Așa se face că amânarea este decât o minciună prin care cămătarii ne îndeamnă ca să cheltuim pentru ca apoi să ne execute silit.

Românii sunt proprietari la ei acasă, pe pământ și în casele în care stau. Asta deranjează ocupanții deoarece ar dori să ne ia străinii rentă și pe viață.

Românii nu vor avea la vară bani ca să plătească mii sau zeci de mii de lei. Atunci va veni momentul la care companiile străine ne vor putea executa silit și fără milă, așa cum mulți români au mai pățit. Din cauza PNL și PSD vom rămâne fără case, vom plăti nu doar rate ci și chirie la propria casă.

Prețurile mari au scumpit pâinea și uleiul. Este de așteptat ca in următoarele luni prețul la pâine să se dubleze. Sigur că Nicolae Ciucă are pensie specială și îi ajunge ca să consume câtă pâine dorește, dar ce fac românii care trăiesc doar cu 600 de lei pe lună?

Agricultorii se plâng pe bună dreptate că îngrășământul este scump, a crescut de 4 ori. Ca să faci îngrășământ folosești gaz, energie electrică și forța de muncă. Primele două au prețuri de 4 ori mai mare.

AzoMureș și Alro Slatina s-au închis sau și-au restrâns activitatea. Gazul și energia electrică sunt prea scumpe. Industria românească, cât a mai rămas ea după furt, va fi închisă. Nu poți avea cele mai ridicate prețuri din Europa la gaz și curent, dar să ai cele mai ieftine produse. Poate că asta se dorește.

Iohannis, Ciucă și Ciolacu au venituri lunare de mii de euro. La ei factura nu mai contează. Aici nu mai punem beneficii indirecte sau banii care din corupție.

Partidele au bani de gaz și energie electrică deoarece ele primesc subvenție publică. Milioane de euro intra in conturile partidelor politice.

Back to top button