Actualitate

Guvernul râde de români: alocațiile la copii vor crește cu 12 lei

Alocațiile la copii vor creste cu 12 lei, adică cu aproximativ 5%.

Suma de bani este una derizorie, o bătaie de joc.

În România familiile cu mulți copii sunt sărace deoarece costurile familiei cresc, dar de multe ori trebuie și timp ca unul dintre părinți să se ocupe de ei.

Aceasta este propunerea guvernului condus de către Nicolae CIUCĂ și susținut de către socialistul iubitor de țară: Marcel Ciolacu. Acest guvern se dovedește unul al bătăii de joc față de românii amărâți.

Cele două partide mimează grija față de poporul român dar ei își văd doar de propriile interese.

În România natalitatea este scăzută. Astăzi se mai nasc doar puțin sunt 200.000 de copii în fiecare an. Natalitatea este la jumătate față de perioada comunistă, când se nășteau aproape jumătate de milion de copii pe an.

Statele europene precum Franța, Italia, Germania se bucură când se nasc noi cetățeni. Aceste state oferă bani familiilor cu mulți copii, le oferă facilități , servicii de educație și de sănătate.

Guvernul României a făcut o inflație record. Ei au comandat creșterea masei monetare lucru care a dus la creșterea prețurilor. Beneficiarul inflației este bugetul de stat al României, acolo sunt banii românilor.

Deci alocația pentru copii trebuia să crească cu 50%, nu cu 5%, deoarece aceasta este creșterea de masă monetară inflaționistă.

Bine că au bani pentru pensiile speciale nesimțite.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button