Actualitate

Guvernul insistă ca românii să nu reproducă porcii: îi face pe țărani samsari

Poziția oficială a alianței dintre PSD și PNL este că peste 22.000 de țărani români care cresc cu greu porcii și îi vând apoi prin târguri sau pe rețelele de socializare sunt niște samsari care răspândesc gripa porcină africană.

Târgurile pentru animale nu au fost interzise nici în comunism iar atunci nu era deloc bine. Românii mergeau sâmbăta la târguri și schimbau un animal cu altul sau cu cele trebuincioase.

În acest sens se insistă pe aprobarea legii porcului, acea lege care ar interzice românilor să permită scroafelor să mai nască porcușori.

Legea porcului este o lege nocivă antiromânească.

Reproducerea porcilor în ograda proprie s-ar interzice, asta deși românii cresc animale de mii de ani, scrie asta și în cărțile de istorie.

Practic românii nu vor mai avea voie să crească decât un singur animal și acela pentru propriul consum.

Importatorii sunt supărați că românii consumă porc românesc și nu carne de slabă calitate din Polonia, Germania și Olanda.

Peste 80% din carnea de comerț din marile lanțuri de magazine provine din import dar slugile sunt supărate că românii au carne proaspătă și sănătoasă acasă, nu trebuie să ia de la supermaket.

AUR insistă ca legea să fie retrasă, dar PSD, PNL și USR au 90% din parlamentul României. AUR consideră că statul trebuie să sprijine fermierii români să crească animale și să le ofere subvenție precum în Polonia: peste 200 de euro de scroafă. Familiile de la sate au nevoie de susținere și să avem un sat plin de viață, dar acest lucru se poate realiza numai prin bunăstare.

Back to top button