Actualitate

Guvernul condamnă o așa-zisă agresiune online împotriva comunităților de romi, dar îi ține în sărăcie lucie și fără educație

Guvernul condamnă o așa-zisă agresiune online împotrica comunităților de romi, dar îi ține în sărăcie lucie și fără educație .

Nu că te și enervezi când vezi așa ceva. Nu știm exact cine le scrie comunicatele de presă dar se vede că sunt niște băieți de birou fără bun simți și simțul realității. Dacă îți pasă de comunitatea de romi atunci ar fi fost bine să îi ajuți, să le oferi o viață mai bună, să îi integrezi.

„MAE condamnă proliferarea discursului instigator la ură îndreptat împotriva membrilor comunităţii rome, în special în mediul online, inclusiv în contextul pandemiei de COVID-19. În contextul generat de agresiunea ilegală, neprovocată şi nejustificată a Federaţiei Ruse asupra Ucrainei, MAE îşi exprimă solidaritatea cu victimele de etnie romă ale conflictului, susţine acţiunile de gestionare a situaţiei refugiaţilor de etnie romă din Ucraina şi respinge ferm orice tip de atitudine discriminatorie faţă de membrii acestei comunităţi”, se arată într-un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button