Actualitate

Guvernul anunță un plan de măsuri pentru refugiații ucrainieni. Dar un plan de măsuri pentru refugiații economici ai României pe când?

Guvernul anunță un plan de măsuri pentru refugiații ucrainieni. Dar un plan de măsuri pentru refugiații economici ai României pe când?

Este bine să ajutăm refugiații ucrainieni, dar noi știm că acest guvern nu va face acest lucru ci doar spune că va face. Miniștrii și cei din partide mint foarte mult, ei aduc vorbe frumoase către români dar nimic nu se implimentează.

Am fi dorit să vedem un plan pentru refugiații economici ai României. Avem peste 6 milioane de români fugiți din țară ca după război. Este ipocrizie să spui că ajuți națiunile din jur când tu te afle ca în stare de război, un război care se duce de poporul român cu PSD și cu PNL.

„Astăzi este un moment important pentru că lansăm public Planul naţional de măsuri de integrare pentru beneficiarii de protecţie temporară, respectiv refugiaţii ucraineni din România. Este un moment important pentru că România este prima ţară din Uniunea Europeană care are o viziune şi un plan pe termen mediu şi lung în ceea ce priveşte integrarea refugiaţilor ucraineni, (…) pentru că, aşa cum ştim, criza din Ucraina nu reprezintă doar o acţiune pe termen scurt. Nu suntem într-o activitate de sprint, ci avem în faţă un maraton pe care va trebui să îl parcurgem cu bine”, a afirmat Turza, la finalul unei conferinţe privind integrarea refugiaţilor ucraineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button