Dacian Cioloș: întregul sistem este subordonat nevoilor politicului
Distribuți acest articol

Dacian Cioloș își face pe zi ce trece inamici în Parlamentul European, asta după ce prin metode meschine șantajează Ungaria și Polonia cu Planul de Redresare și Reziliență. Grupul conservatorilor (ECR) din Parlamentul European are o reacție dură impotriva Comisiei Europene și a lui Dacian Cioloș pentru șantajul împotriva Ungariei.

Comisarul Reynders Didier, prof. Legutko a spus: „Comisia Europeana doreste, din nou, folosirea de instrumente de tortura cu care sa intimideze guvernele nationale care protejeaza stilurile de viata ce contrazic pretinsa majoritate europeana. Este clar ca doua perceptii complet diferite se ciocnesc aici. Pentru noi, europenii conservatori, tratatele actuale ale UE, precum si suveranitatea statelor noastre si a democratiilor nationale, sunt masura tuturor lucrurilor.”

„Santajul impotriva Ungariei, in cazul de fata, incalca Tratatele UE si intelegerea agreata de toate tarile cu privire la planul de redresare si rezilienta. Pentru motive politice meschine, Comisia Europeana si grupul Renew Europe, condus de Dacian Ciolos, submineaza coeziunea Uniunii Europene cu efecte vadit negative pe viitor”, a spus Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD si membru al grupului ECR.


Distribuți acest articol