Actualitate

Gorjenii se revoltă: Fiare vechi, ne vând țara la fiare vechi!

Șoferii gorjeni sunt revoltați de prețul carburanților în condițiile în care România este țară producătoare de petrol. Avem prețuri de Occident și salarii de lumea a treia. Suntem plătiți cu 2 euro pe oră.

”Fiare vechi, ne vând țara la fiare vechi!”, acesta a fost mesajul disperat transmis de șoferii gorjeni care au depus și o coroană mortuară la sediul PNL.

„Este o situație imposibilă creată de cei aflați la guvernare. Nu se poate să își bată joc de noi în felul acesta. În alte țări s-au găsit soluții, la noi, ne vor cu capul în jos! Nu se mai poate așa ceva. Ieșim in strada!

Bine de știut că din prețul carburanților, 39% reprezintă tva și accize. Într-un cuvânt, statul poate plafona, ba chiar reduce prețul combustibilului.

De ce nu se vrea?

Pentru că grupurile de interese din spatele lor, nu le permit acest lucru. Ne guvernează corporațiile prin niște executanți oportuniști și trădători!

PSD, PNL și nu în ultimul rând USR se fac vinovați în egală măsură de explozia prețurilor la energie, carburant, de unde și scumpirile în lanț.

Toți tac!

Victime, NOI, românii!”, au transmis șoferii gorjeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button