Actualitate

Generalul Chelaru: ieșiți pe 2 octombrie în stradă, voi fi acolo, să fim auziți

Generalul Mircia Chelaru face o chemare către toți românii: „nu mai răbdați, ieșiți în stradă, acum”.

Fostul conducător al armatei cere românilor să nu mai rabde, să reacționeze: „a sosit timpul”.

În data de 2 octombrie va avea loc un mare protest la București, românii s-au săturat de bătaia de joc a politicienilor, vor să scape de sărăcie.

„Pe 2 octombrie va fi un miting. Nu este un miting doar al unor organizații , este un miting al românilor, un miting al conștiinței civice a unei societăți decăzute în deznădejde.

Acest miting este o necesitate al unei societăți conștiente de existența ei în fața unei guvernări lipsită de eficiență socială ” a declarat fostul comandat al armatei române, generalul Mircia Chelaru.

comentarii

 1. Este mai rău decât pe vremea răposatului !!Hai in strada și sa facem schimbare!!!

   1. @Constantin Gheorghe
    @Constantinaspune
    Eu nu mai ies in strada din 2019.
    Cu informatori ai jandarmeriei pe post de organizatori si generali parapsihologici si parapsihotronici in nici un caz.
    Vedeti un clip de la un protest stb in care george simion impinge un jandarm…nu stiu…nu va sfatuiesc pe dumneavoastra sa incercati o regie din asta…
    Ei se agita ca urmeaza crah-ul global si nu vor mai pupa pensii speciale si alte privilegii…am fost la multe protesete…uita-ti-va in jur…cate grade,gradati si acoperiti sunt pe la proteste…si mai ales cati angajati la stat sunt la proteste…va dau EU doi cu nume si prenume daca doriti…de la protestele din 2017…unul are 6.000 Euro pe luna la stat…am mai fost si coleg de grupa cu el in Facultate…iar celalalt…mai modest…decat director si vreo 4.000 Euro pe luna….Nu e ce pare la prima vedere….
    „Pope Francis has ordered the Holy See to transfer all of its financial assets into the Institute for Works of Religion, commonly known as the Vatican Bank, by Oct. 1.
    https ://www. naturalnews. com/2022-09-21-pope-francis-transfer-assets-to-vatican-bank. html#”

  1. Imi pare rau ca esim in strada duminica. Trebuia sa esim in cursul saptaminii sa fii toti parlamentarii senatorii sa fie la munca. Trebui intrat peste ei si aruncati ca o masea stricata toti . Schinn at tot constitutie ,legile toate schinbate . Asa nu am facut nimic. Esim iara in strada tipam,urlam si plecam acasa cum am facut mereu si ei fac tot ce vor.

 2. Nu exista un general mai patriot că el !! A fost un etalon ,un om de excepție în armată română !! Păcat că nu mai avem asemenea oameni în armata asta noua .

 3. Adevărat militar care face cinste armatei romane numai ca și in cazul dumnealui față de semenii lui militari pensionari ca și domnia sa ..putine realizări chiar zero .

 4. Iese, dar cu burta plină, încă 25% la salariile nesimțite votate și de AUR, în condițiile în care legi în vigoare cu drepturi salariale și de pensii nu se respectă! Pentru militarii aflați în rezervă/ retragere, colegi de-ai dânsului din armată, nu l-am văzut prea implicat! Eu am fost în stradă pentru drepturile noastre nerespectate, pe dl. general NU l-am văzut! Nu vorbesc de campania electorală, când era îmbrăcat în costum popular și vorbea de patriotism! Vorbesc de mitingurile celor oropsiți la care nu a venit, că era parlamentar, avea altă perspectivă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button