Actualitate

Gestul făcut de un tânăr, după ce a lovit cu mașina un câine care i-a ieșit în față: “Tu chiar te poți numi șofer, dar mai ales om”

Un tânăr din Timișoara a atras felicitările a zeci de oameni după ce, pe un grup destinat șoferilor din Timiș, a încercat să dea de proprietarul câinelui pentru a se asigura că animanul este bine. “Nu am nicio pretenție pentru daunele mașinii. Mă interesează doar starea de sănătate a cățelușului”, a scris tânăr.

“Salut, asta seară în zonă Freidorf, un cățeluș mi-a sărit în față mașinii ,în jurul orei 18:00,si inevitabil l-am lovit. Dragă stăpân, sper că ești pe grup. Sincer îmi pare rău pentru cățeluș, nu am apucat să vorbim pentru că ai plecat cu el la cabinetul veterinar. Din păcate, și eu a trebuit să plec acasă. Am vorbit un pic cu vecină dumneavoastră în speranța că pot obține numărul dumneavoastră de telefon, dar nu îl avea. Menționez că nu am nici o pretenție pentru daunele mașinii. Mă interesează doar starea de sănătate a cățelușului (scrieți în privat). Multă sanatare cățelușului și sper că pe viitor să îi puneți lesa când îl scoateți din casă, mai ales că locuiți destul de aproape de o stradă circulată”, a scris tânărul, pe grupul Info Traffic jud. Timiș, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Gestul tânărului a fost apreciat de zeci de persoane. “Tu chiar te poți numi șofer, dar mai ales om”, a scris unul dintre internauți.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button