Distribuți acest articol

George Simion a anunțat că partidul pe care îl conduce construiește la acest moment filiale în toată România și că fiecare român care își iubește țara este bine venit în partid.

“Am început un amplu proces de construcție sustenabilă. AUR nu este un proiect politic pentru următorii patru ani, AUR trebuie să construiască temeinic cu români patrioți, români care își iubesc țara. AUR va avea filială în fiecare localitate din România în următorii ani. Modul în care s-a făcut politică până la acest moment ne-a adus pe marginea prăpastiei, cu resursele naturale, financiare și umane cedată către alte neamuri.

În AUR este loc pentru toți cei care pot lucra în echipa, nu e loc pentru cei care doresc să dezbine și care își urmăresc doar propriul interes. Există tentația infiltrării de oameni din alte partide, de români care nu își iubesc semenii. Este o mare provocare, dar o vom duce până la capăt și în timp cei mai buni oameni se vor cerne, vor rămâne cei care își iubesc Țara și care au cel puțin două calități obligatorii: să fie competenți și să îi iubească pe români.

Sunt mulți care se schimbă când capătă puterea, este bine să știm să ne-o asumăm și să devenim mai buni, nu mai aroganți, nu să ne izolăm față de cei pe care trebuie să îi reprezentăm.

Am promis că nu vom cheltui subvenția publică și am făcut acest lucru până la acest moment. Consider că este o mare provocare pentru noi, să arătăm că ne putem ține de cuvânt, că putem să ne dezvoltăm fără acești bani care generează numai corupție internă și alimentează adevărate mecanisme de manipulare antiromânești. Dacă vom rezista în fața acestei tentații vom rezista și să guvernăm așa cum vor românii: în interesul lor, nu al unui grup politic de interese.

Acest partid trebuie să aibă membri care sunt capabili să ofere mai mult și să ceară foarte puțin, doar în acest fel vom putea să depășim această perioadă grea pentru România. De asemenea AUR nu este despre funcții, cine vine în AUR pentru funcții și beneficii materiale nu va fi bine primit. În AUR este vorba despre cum putem să ne ajutăm semenii, despre cum vom putea susține oameni competenți, pe cei mai buni din zona lor ca să administreze statul român. Nu vrem să mai asistăm la funcții și locuri de muncă aranjate, cei mai buni să rămână acolo și cei mai slabi să fie înlocuiți de cei care au demonstrat deja performanța ” a declarat George Simion, copreședintele AUR.


Distribuți acest articol