Actualitate

George Simion(AUR): Candidații AUR nu vor funcții, ci vor să își ia țara înapoi

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, consuderă că partidul pe care îl reprezintă este singura alternativă pentru românii care s-au săturat să fie mințiți. Obiectivul AUR nu sunt funcțiile politice, ci reformarea sistemului politic și unirea românilor din țară și de peste hotare.

AUR se adresează românilor dezamăgiți de felul în care ni s-a distrus industria, ni se taie pădurile, nu este protejat producătorul român și afacerilor românilor. Avem la baza doctrinară patru piloni: familie, naține, credință și libertate”, a declarat Simion în cadrul unei dezbateri electorale de la TVR1 .

Totodată, liderul AUR s-a arătat încrezător în reușita candidaților AUR de a intra în alcătuirea viitorului parlament.

Vom fi surpriza acestor alegeri. Fiecare guvern provizoriu care s-a instalat parcă și-a plătit guvernarea cu distrugerea bogăției naționale, cu închiderea fabricilor, cu distrugerea locurilor de muncă. Mai avem Taromul, CEC-ul și portul Constanța și am terminat cu totul. Suntem singurul partid care este pe toate bulentinele de vot din toată țara și în diaspora, unde avem o susținere foarte mare din partea românilor plecați peste hotare”, a mai spus Simion.

În cadrul emisiunii, George Simion a prezentat și principalele elemente din strategia AUR, dintre care amintim: controlul asupra resurselor naturale ale României și depolitizarea adminsitrației publice.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button