Actualitate

George Simion: se pare că noi nu știm să ne tăiem pădurile sau să ne facturăm benzina și gazul

George Simion, liderul AUR , atacă dur legea prin care statul român a cedat fără mari condiții gazul românesc din Marea Neagră.

Vorbim despre o lege cu dedicație servită de companiile străine și aprobată de PSD, PNL și USR, cu sprijinul UDMR.

AUR s-a opus acestui proiect de lege: este un act de trădare națională, așa cum o mare trădare reprezintă și cedarea Petrom și a pădurilor țării.

Președintele AUR consideră că se comit mari acte de trădare națională: ” am cedat petrolul, am cedat pădurile, am cedat acum și gazele românești. Ce va urma? Nu știm oare cumva să ne facem noi facturile pentru benzină sau gazul românesc, aveam nevoie de austrieci ca să vină să ne facă factura la pompă? Nu știam să ne tăiem pădurile, a fost nevoie să dăm această industrie la austrieci ca să le tăiem în numele lor?

Nici una din aceste companii nu a venit cu nimic în România, nu au venit nici cu bani, nici cu tehnologie, nu au venit nici cu salariați. Toate acestea sunt romanești. Atunci de ce a fost nevoie să cedăm aceste industrii?”

Asupra României acționează orchestrat grupări străine, unele private, altele statale. România este devalizată exact ca în perioada fanariotă .

Industria de lemn românească este undeva la 6 miliarde de euro. Această industrie este în proporție de 80% dominată de companiile austriece. Ele tăiau pădurile țării înainte de România Mare, ele taie și acum pădurile României. Parcă am plăti taxe către fostele mari imperii.

Apoi am cedat petrolul românesc. Vorbim de o industrie de aproape 10 miliarde de euro. Aici austriecii și rușii își fac de cap, România nu mai există.

Acum am cedat și gazul românesc, o industrie tot de vreo 10 miliarde de euro. Să nu uităm că din gaz se pot face multe produse, iar el reprezintă un produs cheie în industria chimică. Să nu uităm că nu am scos nici un gram de gaz din Marea Neagră dar am dat la americanii de la Exon aproape un miliard de euro.

Back to top button