Distribuți acest articol

George Simion critică politica antinațională dusă de actualul guvern al României și care în spatele unor directive externe încearcă să distrugă țăranul român.

“OROS, ministrul liberal al agriculturii, vrea să distrugă țăranul român. Nu pot crede că nu își dă deama de răul pe care îl face, sunt sigur că este un gest premeditat ce are drept scop eliminarea micilor fermieri.

Se pun condiții foarte grele țăranilor, precum limitarea numărului de porci crescuți în ogradă, tipul de mâncare care trebuie furnizată porcilor, să nu se intre la porci decât în costume speciale. Ar fi de râs dacă nu am plânge de soarta țăranului român.

De mii de ani românii cresc animale, ei nu au nevoie să vină străinii să le spună ce anume au de făcut. Marii importatori de carne de porc, care nu sunt români, sunt nemulțumiți că pe piață există carne ieftină românească de la țăranul român. În fiecare curte din România se află animale, ceea ce face ca noi să nu depindem de imporatori și asta îi deranjează. Am văzut când a fost criza sanitară cum au tăiat lanțurile de alimentare a marilor magazine: au păstrat totul pentru ei și noi am rămas fără nimic. Și atunci țăranul român ne-a salvat cu cartoful și făina ce o are în propria curte.

Țăranul român trebuie să fie sprijinit și lăsat să crească animalele așa cum el știe mai bine” a declarat George Simion.


Distribuți acest articol