Actualitate

George Simion: nu facem alianțe cu PSD și PNL. Va trebuie să avem o majoritate fără ei

Prezent în studiourile Antena 3, liderul AUR, George Simion, a declarat că AUR se ține de cuvânt și nu va face alianță cu PSD și PNL.

„Nu putem gira o grămadă de porcării făcute de aceste partide politice. Noi trebuie să venim cu o ofertă concretă de guvernare, nu vom fi vioara a doua și să ne uităm cum așa-zișii politicieni fură.

Va trebui să obținem singuri o majoritate , fără compromisuri, fără PSD și fără PNL.

Iohannis poartă vina că a adus PSD și PNL împreună, o coaliție toxică.

În anul 2024 AUR va avea majoritatea ca să conducă România.

PSD este astăzi total vândut Bruxellului, au primit ordin să nu susțină referendumul pentru familie” a declarat George Simion.

Liderul AUR a vorbit și despre ofensele aduse de UDMR românilor: „UDMR are acces la secrete de stat iar dominație economică și culturală a Budapestei există asupra Ardealului. Sunt chestiuni simbolice extrem de grave.

România este dominată economic de Ungaria. VIKTOR ORBAN este patriot pentru țara lui, dar nu pentru România.

Noi avem petrol în România dar el ajunge la austrieci, acolo unde în spate se află și Rusia.

UDMR și Budapesta provoacă în mod intenționat România și pe români” a declarat George Simion.

El s-a declarat și împotriva atitudinii politicienilor români pe plan internațional: „politicienii români sunt niște slugi, noi nu suntem parteneri strategici. Noi trebuie să învățăm să ne apărăm singuri, dar noi suntem conduși de slugi”.

Liderul AUR a vorbit și despre USR: ” unul din scopurile noastre principale a fost să facem istorie din USR, un partid globalist care privește cu aroganță către români, care îi detestă pe românii simpli. Acum USR nu mai există, este istorie. Va trebuie să arătăm că și celelalte partide sunt nocive”.

George Simion a vorbit și despre situația internațională: „vine o criză economică de proporții apocaliptice. Dacă nu vom avea o guvernare suveranistă care să controleze resursele nu avem nici o șansă decât să fim o colonie neguvernabilă. Noi trebuie să fim precum polonezii, să ținem cu țara noastră.

Ludovic Orban a fost educat de Soroș, dar astăzi conduce Ungaria”.

Back to top button