Mașina antiromânească construită de Moscova la București a început să atace AUR
Distribuți acest articol

„Vom pune la punct un sistem prin care să stăm de vorbă cu românii pentru că se întâmplă multe nedreptăți și nu îi aude nimeni.Este nevoie să fim vocea românilor și este nevoie să nu îi dezamăgim pentru că în acest moment AUR este singura speranță a românilor”, a declarat George Simion în campania sa de mulțumire.

„Ne-au batjocorit și v-au batjocorit, au spus că sunteți oameni fără studii, pleava societății care voteazaă PPDD-iști, vadimiști, legionari, comuniști, ne-au făcut în toate felurile”, a mai spus Simion.

George Simion a subliniat că nu se lasă intimidat să ca va continua să lupte pentru bunăstarea și dreptatea românilor.

„Noi suntem AUR, ne-am înființat pe 1 decembrie la Alba Iulia și privim către viitorul aceste națiuni și consideră că votanții AUR sunt cei mai deștepți dintre toți votanții pentru că sunt vaccinați împotriva minciunii. Fac parte din toate categoriile scoiali: profesori universitari, academicieni, avem și taximetriști și șoferi de tir. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Minerii din Valea Jiului, din Gorj, din toată țara, sunt oameni muncitiri care au fost batjocoriți, li s-au închis locurile de muncă și trebuie astăzi să-și găsească un viitor în lumea asta. De ce? În Germania se deschid facilități de exploatare a cărbunelui. De ce hidrocentralele construite în defilului Jiului sunt blocate?”


Distribuți acest articol