Singurul partid liberal din România este AUR. PNL este doar un nume furat de infractori
Distribuți acest articol

George Simion insistă pe tăierea finanțării partidelor politice, un proiect de lege fiind depus în acest sens la parlament de către Alianța pentru Unirea Românilor.

“Finanțarea partidelor politice a început cu sume mici de bani și s-a spus atunci că în acest fel politicienii nu vor mai fi nevoiți să fure. A fost un fel de taxă de protecție pe care și-au votat-o ei.

Nu a fost să fie așa, s-a continuat cu furturile și se fură intens și astăzi.

Sumele au ajuns de ordinul a sute de mii de euro sau chiar milioane de euro în fiecare lună. Acești bani nu se justifică.

Dacă se adună toate sumele am fi ajuns să construim un spital în fiecare lună, dar PNL, PSD și USR refuză să facă acest lucru.

AUR a depus un proiect de lege prin care finanțarea să fie oprită, însă partidele celelalte s-au opus, în ciuda faptului că doar o parte din politicieni sunt beneficiarii, în speță oligarhia care conduce partidul” a declarat George Simion.

La acest moment există patru partide parlamentare care ar putea să producă o modificare importantă și să accepte tăierea banilor pentru politicieni. PSD, PNL și USR se opun tăierii finanțării partidelor politice fiind principalii beneficiari ai banului românilor. AUR nu a cheltuit bani din subvenția publică și a depus un proiect de lege în acest sens. Proiectul nu este dorit de celelalte partide politice.

George Simion a promis ca în situația în care nu va reuși în acest mandat, din lipsă de voturi, să taie finanțarea la partidele politice, partidul patriotic AUR va construi un spital și în acest fel banii să se întoarcă la români sub forma unor servicii de calitate. George Simion spune că un spital nou poate să facă foarte mult bine românilor și acesta se poate construi în mai puțin de patru ani.

Sistemul medical are mulți bani la dispoziție dar ei nu sunt utilizați eficienți și se fură foarte mult. Numirile politice din sistemul medical au un singur scop: banii mulți care sunt alocați, vorbim de miliarde de euro. Pentru că se fură mult România nu poate construi spitale, iar acest lucru trebuie să fie oprit, iar directorii să fie puși pe criterii de competență.


Distribuți acest articol