Actualitate

George Simion după consultările de la Cotroceni: Cerem redeschiderea școlilor

Liderul AUR a participat astăzi la consultările de la Cotroceni, context în care a punctat principalele prioritățile pentru România: învățămâtul și redeschiderea școlilor și numirea profesioniștilor în funcțiile de conducere.

„Un guvern format din Călin gGeorgescu va fi compus din profesionșit adevărați pe care țara aceasta îi are. Dialogăm cu toată lumea chestiuni legat de viitorul parlament. Înainte de a se forma guvernul, trebuie să se formeze parlamentul, conducerea celor două camere și prioritățile legislative. Anumite partide deja și-au stabilit o prioritate legislativă – digitalizarea, cu care noi suntem de acord. E timpul să ne punem de acord în privința temelor majore ale țării. Învățământul este o altă temă majoră și cer și celorlalte partide politice să ceară și ele redeschiderea școlilor”, a punctat Simion.

„Vom fi deschiși la orice propunere care este în interesul națiunii române, dar nu vom lua parte la nicio coaliție de guvernare politică. Ne interesează numirea lui Călin Georgescu ca prim-ministru, a lui Florian Colceag la educație, redeschiderea școlilor, restaurantelor și altele”, a mai spus liderul AUR.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button