Actualitate

George Simion, după ce s-a votat certificatul verde pentru bugetari: „Ne vom lupta cu ei și le vom arăta românilor cine le vrea răul”

Comisiile Senatului au aprobat marți seara introducerea certificatului verde pentru angajații de la stat. Documentul va fi obligatoriu în toate instituțiile din România.

George Simion, co-președintele AUR, atrage atenția că în condițiile în care doar 40% din populație este vaccinată, România riscă să ajungă în blocaj, pentru că medicii, de exemplu, nevaccinați, nu vor mai avea voie să trateze pacienții.

”Au votat noaptea ca hoții! Au obținut un vot majoritar în Comisiile juridice și de sănătate ale Senatului. Ne vom lupta cu ei și le vom arăta românilor cine le vrea răul. Majoritatea românilor nu sunt vaccinați, iar astfel se fac jocurile dușmanilor României, poate Ungariei, poate Rusiei. Nu avem medici și o să fie dați afară, o să li se întrerupă contractul celor care nu vor să își facă acest certificat. Este absurd, este împotriva Constituției. Este o majoritate PNL-USR-UDMR. Va pune România pe butuci, încalcă drepturile elementare.”, a spus George Simion la emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button