Actualitate

George Simion, copreședintele AUR: suntem de acord cu vaccinarea, dar să nu fie obligatorie. Fiecare are dreptul de a alege

Alianța pentru Unirea Românilor scrie istorie în aceste zile. Sondajele arată că AUR va lua peste 5%  la alegerile parlamentare din 6 decembrie. „Asta înseamnă că reprezentăm un pericol pentru ei și vor încerca să ne fraudeze. În momentul acesta putem lua un scor care să nu permită lui Iohannis și partidului de serviciu să facă guvern. Nici PSD-ul cu satelitul PRO România nu vor reuși să facă propriul guvern”, susține George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

George Simion roagă oamenii să nu mai voteze cu cu nimeni din actualul parlament pentru că sunt toți o apă și un pământ. Aveți în vedere ce fac și ce declară partidele din actualul parlament. Marcel Ciolacu a anunțat că va impune și va vota vaccinarea obligatorie. Cei care voiau să ne izoleze bătrânii și au venit cu măsuri aberante candidează acum pe primele locuri la PSD. Nu mai puneți ștampila pe niciunul din partidele din parlament”, mai spune reprezentantul AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care spune „DA” vaccinului, însă nu sunt de acord cu obligativitatea. „Fiecare om este în măsură să decidă dacă vrea să se vaccineze sau nu. Nimeni nu poate fi obligat să facă ceva împotriva voinței sale”, consideră liderul AUR.

„AUR este singura speranță că mai poate fi schimbat actualul sistem. Este timpul pentru Unirea Românilor!”, conchide George Simion.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button