Actualitate

George Simion: Coldea și Rise Project pregătesc o anchetă de denigrare și dezinformare împotriva AUR

Co-președintele partidului AUR, George Simion, susține că fostul adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, ar fi făcut un așa numit ”task force” cu jurnaliștii pentru a ataca partidul pe care îl conduce.

Mai mult, există informații care spun că Florian Coldea a luat legătura în privat cu Rise Project pentru a realiza niște materiale care vor avea ca principal scop compromiterea și denigrarea partidului AUR. Aceștia vor desfășura în curând mai multe acțiuni de dezinformare, iar informațiile scrise în ultima perioadă despre AUR și dovedite fake-news au fost doar vârful aisbergului.

Generalul SRI Florian Coldea, păpușarul din umbră a multor scheme neconstituționale din România, nu a plecat niciodată din funcția de prim-adjunct al șefului SRI. Din informaţiile noastre, Florian Coldea lucrează la greu. Nici vorbă despre vreo plecare la pensie, despre vreo retragere sau despre vreo sancţiune. Dimpotrivă. Probabil pentru meritele deosebite în identificarea portretului şi susţinerea unui nou preşedinte care să-l înlocuiască pe Traian Băsescu, i-a fost înfiinţată Direcţia Generală Operaţiuni Speciale Clandestine.

Cornel Nistorescu, un specialist în servicii secrete, susținea că fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea, nu a plecat nici pe departe la pensie, cum s-a acreditat oficial, ci e în continuare în serviciu și lucrează într-o direcție creată special pentru el.

”La fel ca şi fostul său consilier (acum şef al Secretariatului General al SRI), Florian Coldea nu a părăsit „cîmpul tactic“ al operaţiunilor speciale. Scandalul Ghiţă nu a fost decît un mic accident operativ. Au ieşit la lumină cîteva mici ciupeli, operaţiunile speciale – multe ilegale sau la limita legii – desfăşurate de SRI rămînînd încă necunoscute” scrie Nistorescu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button