Actualitate

George Simion către USR: ați votat pensii speciale, nu ați votat Legea Fără Penali, ați cheltuit zeci de milioane de euro

George Simion, copreședintele partidului AUR - Alianța pentru Unirea Românilor, a criticat într-o dezbatere electorală publică susținută la TVR că partidul USR nu este cel care se pretinde și că timp de patru ani parlamentarii săi și-au luat banii degeaba.

Liderul AUR susține că USR a votat pensii speciale pentru consiliul concurenței și degeaba pretinde după patru ani de parlament că ar dori să le scoată: „câte mandate și-ar mai dori ca să poată să scoată pensiile speciale? Patru ani noi considerăm că sunt suficienți, mai vor alți patru ani, poate chiar opt ani?”

George Simion susține și că USR degeaba vorbește de spitale în condițiile în care partidul a trăit din subvenția publică ce adună câteva zeci de milioane de euro pentru ultimii patru ani, la care se adună sume foarte mari de bani cheltuiți în campaniile electorale.

Acesta a mai precizat că USR în realitate nu dorește o clasă politică fără penali în funcții publice deoarece în ziua în care deputații USR trebuiau să voteze această lege nici unul din ei nu era prezenta în sală. Ori legea a fost respinsă datorită lispsei numărului minim necesar de deputați care să stabilească dacă să aprobe legea sau nu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button