George Simion la conferința de presă: “Sancționăm lipsa de transparență a guvernului”
Distribuți acest articol

George Simion lansează un atac dur la adresa lui Nechita Adrian Oros, ministrul agriculturii, cel care încearcă să blocheze creșterea porcilor în gospodăriile românilor. Astăzi nu mai avem voie să creștem porci, mâine vaci, apoi păsări și vom rămâne complet dependenți de importuri și la mâna străinilor.

“Oros încearcă să blocheze creșterea animalelor în gospodăria țăranului român. O bună parte din carnea consumată din România provine din gospodăria proprie sau a țăranului român. Acest lucru deranjează și marile companii străine vor să oprească acest lucru folosind politicieni slabi sau ieftini precum ministrul agriculturii.

Se pun tot felul de condiții aberante cum ar fi costume de protecție și dezinfectarea obligatorie de fiecare dată când te vezi cu porcul, mâncarea să fie nu știu de care, dar numai ce produce românul în propria curte nu.

Se va începe cu porcii, se va continua cu vacile vor urma apoi găinile. Le iau pe rând și la un moment dat nu va mari rămâne nimic dacă nu ne opunem acum.

Noi trebuie să luăm măsuri să protejăm țăranul român, nu să îi facem viața grea. Se cresc animale în curte de mii de ani, românii mănâncă din ceea ce produc, carne naturală, fără chimicale, fără adaosuri” a declarat George Simion.


Distribuți acest articol