AUR este singurul partid din România cu sediul într-o comună
Distribuți acest articol

George Simion a prezentat în cadrul emisiunii România9 de la TVR1 propunerea AUR pentru agricultură. Este vorba despre Avram Fițiu, conf.dr. în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

„Avem mai multe propuneri chiar și din alte partide parlamentare sau foste parlamentare. Un foarte bun specialist în agricultură vine de la Cluj, dl. Avram Fițiu (ASMV), care promovează foarte mult și cunoaște modul de implementare similar din Franța pentru coșul țărănesc. Avem viziuni și soluții pentru cei de acasă. Singura soluție pentru România este să luăm cele 80 de miliarde de Euro de la UE pe care nu o să îi vedem pentru că nu avem structura necesară pentru absorbția de fonduri„ a declarat liderul AUR.

Simion a comentat și nominalizarea lui Cîțu pentru funcția de prim-ministru și a subliniat că în spatele acestui fapt se ascund, cel mai probabil, jocuri politice.

„Cred că propunerea lui Cîțu este doar o cacealma, pentru jocuri politice, pentru negocierea dintre PNL, PSD, USR și UDMR, pentru ca ulterior să vină Klaus Iohannis cu a doua propunere de prim-ministru”, a precizat liderul AUR.


Distribuți acest articol