Actualitate

George Simion – avertizează: „Guvernul nu va fi impresionat de strigătul românilor, decât dacă va ieși un număr mare de oameni în stradă”

Președintele AUR George Simion susține că românii vor fi nevoiți să iasă în stradă, în număr cât mai mare, pentru a pune presiunea dorită pe actualul Guvern. Coaliția de guvernare nu va fi impresionată de strigătul românilor, decât dacă va ieşi un număr mare de oameni în stradă.

”Noi suntem pe stil nou, suntem o generaţie nouă şi în politica românească şi în societatea românească, cu respect faţă de înantaşi. Aşa că suntem pe calendarul nou. Noi suntem pe 27 februarie, ultima duminică a lunii. M-au bucurat foarte mult protestele pe care le-am văzut în unele ţări, paşnice. M-am bucurat şi cred că forţele de ordine şi oamenii responsabili din structurile de siguranţă naţională îmi mulţumesc pentru faptul că în România protestele s-au desfăşurat fără violenţe fizice, aşa trebuie să fie şi de acum înainte, însă blocarea participanţilor la protest este inacceptabilă”, a declarat George Simion.

”Această coaliţie de guvernare, dacă nu vom fi foarte mulţi în stradă, nu va fi impresionată de strigătul românilor care vor preţuri reduse la RCA, un preţ mai mic la carburant, preţ mai mic la facturi şi o direcţie în ţară, findcă noi nu avem nicio direcţie în momentul ăsta, stăm şi vedem care e următorul tun care se dă, ori pe piaţa energiei, ori pe piaţa asigurărilor. E un protest al românilor faţă de preţuri, faţă de restricţii, faţă de nebunia care ne conduc în hău. Trebuie să oprim îndatorarea ţării şi trebuie să implicăm toate categoriile sociale”, a declarat Simion.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button