AUR salută înlăturarea de la putere a pionului Moscovei în R. Moldova și așteaptă din partea Maiei Sandu corectarea unei nedreptăți
Distribuți acest articol

George Simion – AUR, a făcut o scurtă radiografie a situației în care află România și a vorbit despre soluțiile propuse de partidul pe care îl reprezintă în cadrul emsiunii „Tu ce zici?” de la Radio Gold FM România.

„Tot ce înseamnă producător român și afacere românească a fost lovit. Țara care a avut prima rafinărie, care a avut prima sondă de țiței, nu mai are o rețea de benzinării națională”, a explicat Simion.

Ce soluții are AUR? „Putem introduce măsuri la nivelul redevențelor astfel încât profitul să nu se ducă numai în afară. Vrem să promovăm micul producător, susținându-ul, oferindu-i subvenții, lăsându-l să-și vândă produsele”, a adăugat liderul AUR.

„Nu-mi doresc funcții, ținta e să schimbăm România prin buni profesioniști care să nu fie datori să asculte ordine politice. Țara noastră are nevoie de redescoperirea identității naționale, de încredere și de credință că se poate, că a mai trecut prin aceste provocări”, a mai spus George Simion, subliniind că absența de la vot nu mai este o soluție. Românii trebuie să voteze schimbarea și au această șansă istorică pe data de 6 decembrie.

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.


Distribuți acest articol