AUR este singurul partid din România cu sediul într-o comună
Distribuți acest articol

George Simion a lansat un apel către toți patrioții să vină alături de Alianța pentru Unirea Românilor, singurul partid autentic, care pune mai presus de orice interesul național bunăstarea românilor. AUR va deveni cea mai importantă forță politică în 2024, însă până atunci este nevoie ca toți cei care cred în valorile fundamentale ale Alianței – familia, națiunea, credința și libertatea, să vină alături de George Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor cheamă toți patrioții la luptă. Împreună o să avem și mai mult succes, avem planuri mărețe pentru 2024, vrem să luăm peste 50% ca să putem scoate țara din impas”, a declarat liderul AUR George Simion, reiterând faptul că AUR este singurul partid care pune mai presus de orice interesul națiunii române. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care își fundamentează activitatea pe 4 mari valori: familia, națiunea, credința și libertatea.

Simion a mai spus că și în celelalte partide sunt patrioți, însă nu sunt lăsați să-și facă treaba, așa cum a fost cazul celor doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii, care s-au alăturat partidului AUR.  Este vorba despre Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi fostul lider al filialei judeţene Sibiu a USR, și Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator și președinte al filialei județene Prahova.


Distribuți acest articol