se retrage pentru a continua acțiunile unioniste civice inițiate de George Simion – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuți acest articol

Klaus Iohannis a încălcat prevederile constituției și a făcut campanie pentru PNL. Practic, președintele actual a devenit actor politic, susține George Simion.

„PSD-ul face gafe enorme, nu taxează derapajele anticonstituționale ale președintelui. Cât despre suspendarea președintelui, dacă nu o să o facă PSD, o să o facem noi și o să mergem în fiecare localitate din țara asta pentru că președintele actual a devenit actor politic”, declarat George Simion în cadrul emisiunii România9 de la TVR1.

„În luna de campanie a iești în fața românilor și a promovat constant PNL. Este cât se poate de clar faptul că a făcut campanie – 25% a primit Klaus Iohannis. Iohannis nu mai este mediator, dat fiindcă a susținut activ PNL în timpul campaniei electorale”, a mai spus Simion.

Liderul AUR a dezmințit acuzațiile că ar avea ceva cu etnia maghiară. „Am intrat în coliziune cu UDMR, însă nu avem nimic cu etnicii maghiari. Vom avea parlamentari din rândul etinicilor maghiari. UDMR este o organizație care promovează ghetoizarea, separatismul pe criterii etnice”, a precizat acesta.


Distribuți acest articol