Actualitate

George Simion anunță un protest la Cotroceni: „Klaus Werner Iohannis, trezește-te! Ai uitat de românii din Ucraina!”

Liderul AUR George Simion a anunțat că că formațiunea sa va organiza duminică o acțiune de protest în fața Palatului Cotroceni pentru că șeful statului „a uitat de românii din Ucraina”.

„In actuala criză, dl Klaus Werner Iohannis a dat aseară pe Facebook un mesaj mai mult decât bine-venit, dar trebuia să-i menționeze și pe cei 500.000 de români care treiesc în Ucraina în trei zone, în Transcarpatia, în Cernăuți și în Odessa și să reclame că nu au drept la școală în limba română. Klaus Werner Iohannis, trezește-te! Duminică vei avea protest inclusiv pentru felul în care ai uitat de românii din Ucraina. Ne vedem duminică în Piața Universității și după aceea mergem la Cotroceni”, a declarat Simion.

AUR a demarat în noiembrie 2021 o acţiune de strângere de semnături pentru suspendarea preşedintelui statului.

Alianţa pentru Unirea Românilor organizează duminică, începând cu ora 14,00, o acţiune de protest „împotriva regimului Iohannis”, în Piaţa Universităţii din Capitală. În acest sens, AUR „somează” Guvernul să adopte urgent 10 măsuri, printre care declanşarea stării de urgenţă în domeniul energiei, ridicarea stării de alertă, eliminarea tuturor restricţiilor împotriva COVID.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button