se pregătește fraudarea în favoarea PNL și PMP. Mă bazez pe patriotismul președinților de secții – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuți acest articol

George Simion a făcut o sesizare către Biroul Electoral Central, după ce mai mulți români din diaspora, mare parte din Italia și Spania, nu au fost lăsați să voteze. Liderul AUR îndeamnă toți românii să trimită sesizări către BEC pe email la [email protected] sau să semnaleze orice neregulă pe nefura.ro.

„Dreptul la vot trebuie asigurat în condiții obiective. Am primit sute de telefoane, am stat cu avocații de dimineață să răspundem la toate telefoanele și solicitările care ne-au venit, cele mai multe din Italia și Spania, dar și de la șoferii de tir care sunt blocați în parcări, care lucrează în țările respective, dar nu au reședință și nu pot vota. O să ne luptăm până la capăt pentru dreptul românilor de a vota”, a declarat George Simion.

Sunt mari probleme în secția pentru românii din afara granițelor. Mulți dintre cei care încearcă să voteze nu sunt lăsați, invocându-se un ordin al Ministerului de Externe, care nu este adus la zi cu actele pe care românii din afara granițelor le au pentru a demonstra reședința în țara respectivă.


Distribuți acest articol