Distribuți acest articol

Infrastructura comunei Chiajna a cedat din cauza ploilor din ultimele ore. Primarul PSD este în funcție de 7 ani și nu a reușit până astăzi să asfalteze conform standardelor comuna Chiajna. Bani sunt, dar de ce să faci o treabă bine de prima dată, când poți să faci aceeași treabă, de mai multe ori și cu mai mulți bani. Dacâ ne gândim că Ministrul Drulă de la Transporturi anunță zeci de autostrăzi, noduri și trenuri cu hidrogen…

“Asa arata o strada unde lucrarile sunt facute iresponsabil. Strada Sergent Ilie Petre, Chiajna, s-a surpat. Tot la fel se surpa zi de zi si sperantele noastre ca putem trai intr-o localitate civilizata cu aceasta administratie, la conducere de 24 de ani”, se arata in mesajul pe Facebook postat de Cornel Zainea, candidat la postul de primar al comunei Chiajna la ultimele alegeri locale.

Majoritatea străzilor din comuna Chiajna, nu au canalizare, iar blocurile construite înghesuit fac ca în multe locuri să apară inundații, deși ploile căzute în ultimele ore au fost moderate cantitativ.


Distribuți acest articol