Distribuți acest articol

Fostul edil, Gabriela Firea, denunță că ministrul Fondurilor Europene a ținut contractul în sertar din luna iulie 2020 până după alegeri, ca să fie semnat de noul primar. Fostul primar PSD susține că a muncit 3 ani și că dosarele acestui proiect umplu o cameră întreagă.

Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, a declarat: „Această investiție a UE în modernizarea unei infrastructuri esențiale pentru capitala României este un bun exemplu de proiect care poate îndeplini simultan obiectivele de îmbunătățire a vieții de zi cu zi a cetățenilor, cât şi cele ale Pactului verde și în materie de schimbări climatice”.

Chiar daca fostul ministru al Fondurilor Europene a tinut contractul in sertar din luna iulie 2020 pana dupa alegeri, ca sa fie semnat de noul primar, reprezentantii autoritatilor europene stiu cine a muncit si a realizat acest proiect.

Ii felicit pe toti cei implicati, profesionistii din PMB, fostul RADET, acum Termoenergetica, pt seriozitatea si implicarea lor.

Sper ca noul primar va folosi acesti bani europeni corect, legal si la timp, in beneficiul bucurestenilor!”, spune Gabriela Firea.


Distribuți acest articol