Actualitate

Gabriela Firea contestă softul STS-Acuză și cere un expert internațional care să verifice

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a vorbit la RomaniaTv despre o pretinsă fraudă la alegerile locale din Capitală explicând că sunt persoane, dar și documente ce ar dovedi susținerile sale , acreditand și posibilitatea verificării tehnice a softului folosit în timpul alegerilor locale.

„Inteleg că hoția și frauda lor e foarte bună și minunată. Solicităm inclusiv o expertiză europeană independentă pentru softul STS livrat pentru folosire AEP. Dacă s-ar accepta să vină un expert internațional să verifice softul și să vadă imaginile și să verifice tot ce s-a făcut n soft eu zic că s-a anula alegerile. Și nu doar în Capitală. Vorbesc despre coduri QR lipite efectiv peste alte coduri, vizibil cu ochiul liber. Vorbesc despre o fraudă grosolană cu falsuri grosolane”, a afirmat Firea în direct.

Aceasta a mai susținut că s-ar fi folosit un soft clonă la alegerile locale din Sectorul 1.

„Nu știm din ce motiv câteva ore tabletele STS nu mai funcționau. Nu știm dacă vorbim de defecțiuni intenționate. Dacă s-a intervenit la ele”, mai afirmă Firea.

„Dacă mai avem democrație da, se vor anula alegerile locale, și se vor relua odată cu cele parlamentare”, a încheiat Gabriela Firea

Sursa foto : capital.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button