Actualitate

Gabriela Firea așteaptă demisia lui Nicușor Dan: „A tăiat bugetul pentru Spitalul Modular Pipera”

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, îl atacă pe Nicușor Dan pentru lipsa de viziune și ignoranța cu care tratează problemele româniei pe timp de pandemie. Aceasta susține că Nicușor Dan a tăiat în luna mai, cu mâna lui, banii necesari pentru sistemul de oxigen medical de la Spitalul Pipera.

„I-am atras atenția, atât eu, cât și consilierii generali PSD, că face o greșeală imensă, că această unitate sanitară a avut un rol foarte important anul trecut, degrevând Spitalul Babeș de cazurile ușoare și medii ale bolnavilor COVID, dar edilul a ignorat pe toată lumea!Așa cum a ignorat, zile în șir, suferința bolnavilor care nu găseau locuri în spitale și pe cea a doctorilor nevoiți să aleagă pe cine internează! În condițiile în care rata de infectare în București creștea vertiginos, primarul dormea!

A fost nevoie de intervenția în forță a ministrului interimar al Sănătății și a dr. Arafat pentru ca acest spital să fie deschis și operaționalizat!

Faceți un gest de onoare, votați acest amendament și apoi dați-vă demisia!

Azi, consilierii generali PSD vor propune, din nou, finanțarea sistemului de oxigen medical pentru Spitalul Modular Pipera! Un spital construit în 3 luni, în mandatul meu de primar general.

Iar dacă veți continua să vă opuneți, dl Nicușor Dan, așa cum v-ați opus și redeschiderii spitalului, ”pentru că nu se justifică cheltuielile”, vă anunțăm că începem strângerea de semnături pentru demiterea dvs!”, a scris Gabriela Firea pe o rețea socială.„, spune Gabriela Firea pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button