Actualitate

FURT? Plagiatorul Nicolae Ciucă blochează în instanță analiza tezei sale de doctorat: nu dorește să se afle adevărul

Nicolae Ciucă este un acuzat de plagiat. Consideră unii specialiști că reproducerea integrală a zeci de pagini din alte lucrări reprezintă furt, iar furtul în zona intelectuală se numește plagiat.

Fostul general a devenit între timp premier, căci așa îi stă bine unuia care a cules toată viața funcții. Numirea sa a fost făcută de către președintele Klaus Iohannis. Înainte a ocupat funcția de ministru al apărării.

Află pe Gazetarii.RO și cât câștigă în fiecare lună un parlamentar român. Vei rămâne șocat.

Plagiatul reprezintă un furt intelectual. Furtul intelectual reprezintă tot furt, ca și furtul din magazine.

Lucrare nu doar plagiată, dar fără valoare științifică

De asemenea se ridică mari semne de întrebare cu privire la valoarea științifică a tezei sale de doctorat. Specialiștii în domeniu consideră că aceasta nu aduce nimic nou și reprezintă doar o înșiruire de cuvinte ce evidențiază că nu ar fi existat cu adevărat o cercetare științifică.

Ca să fim mai clari: nu orice scriitor sau jurnalist este om de știință pentru simplul fapt că a scris o carte. Ori teza de doctorat a lui Nicolae Ciucă cu greu poate fi numită carte, ce să mai vorbim despre lucrare științifică.

Nicolae Ciucă este acuzat de plagiat, dar blochează în instanță aflarea adevărului

Pentru a împiedica analiza tezei sale de doctorat de către o comisie a CNATDCU, singura autoritate cu atribuții pe acest domeniul, generalul Nicolae Ciucă a apelat la instanță. Cum mulți dintre judecătorii din România au trecut printr-un filtru politic, s-a făcut în așa fel încât analiza tezei să fie blocată. Timp de câțiva ani nu este posibil să mai existe o soluționare.

Chiar Nicolae Ciucă a cerut să nu se admită analiza tezei. Păi dacă nu ai nimic de ascuns, de ce nu lăsăm specialiștii să se pronunțe?

Teza de doctorat a lui Nicolae Ciucă a devenit secret de stat. Acest lucru nu este corect, informația este una publică.

Avem și un alt Nicolae, Ceaușescu. El a fost ucis de către clanul lui Ion Iliescu.

Pentru că a ajuns doctor generalul a beneficiat de sume importante de bani și funcții în statul român.

Doctoratele nu mai sunt ceea ce au fost.

O posibilă explicație a poziției lui Ciucă față de o eventuală verificare din partea CNATDCU este aceea că premierul dorește ca analiza să fie făcută de Comisia de Etică de la Universitatea Națională de Apărare (UNAP) ”Carol I”. Aceasta este instituția care i-a acordat titlul de doctor în 2003.

Nicolae Ciucă spune că el a respectat prevederile legale de la acel moment. Este fals, prevederile legale și cele tehnice sunt universale. Teza de doctorat nu arată într-un fel în România și în alt fel în Germania sau Belgia. Lucrările de doctorat au o valoare științifică universal recunoscută.

România importă peste 80% din carnea de porc pe care o consumă. Află toate detaliile.

Back to top button