ActualitateInternațional

FoxNews: Zelinski s-a folosit de drama războiului pentru a instaura dictatura. Partidele de opoziție sunt ilegale

FoxNews, cunoscutul post de televiziune american, atrage atenția asupra unui lucru extrem de grav: președintele Ucrainei instaurează dictatura eliminând total partidele aflate în opoziție.

Articolul precizează că pluralismul de opinii și pluralismul politic sunt necesare într-un stat declarat democrat. Ori Zelinski și-a eliminat complet opozanții scoțând în afara legii toate partidele importante care i se opuneau.

Citește și despre cine ar trebui să plece ca problemele țării să înceapă să se rezolve.

În Ucraina este război. Rusia comite în Ucraina atrocități ce nu ar trebui să aibă loc în secolul XXI. Acest lucru nu justifică însă minciuna și eliminarea completă a libertății de opinie.

Nu o spunem noi, o spune cea mai liberă presă din lume: FoxNews. Articolul subliniază faptul că americanii trebuie să știe acest lucru, care este unul extrem de grav: partidele vizate de scoaterea în afara legii nu sunt dovedit a fi trădătoare, că ar fi susținut sub vreo formă invazia Rusiei din Ucraina sau că ar fi ajutat acest lucru.

Partidul pentru Viață a condamnat invazia rusă imediat cum ea a avut loc. Acest lucru nu l-a oprit pe Zelinski să scoată partidul în afara legii. La acest moment pluralismul politic a dispărut în Ucraina, există practic un singur partid.

Libertatea presei a fost de asemenea suprimată. Toată presa se supune unui singur centru unificat care distribuie doar informația așa cum Zelinski o dorește. Nu vorbim doar despre informația despre război ci despre absolut orice.

Zelinski pretinde că se luptă pentru lumea democratică, dar el a închis complet democrația.

Președintele Ucrainei pierdea controlul dar dorea puterea. Dictatura lui Zelinski a început încă dinainte de atacul criminal al Rusiei. Principalul său oponent politic a fost arestat. Vă mai aduceți aminte de acest model? Justiția selectivă? A funcționat și la București.

Întreg articolul se poate vedea mai jos:

Back to top button