Actualitate

FOTO. Șoșoacă se distrează în Herestrău după scandalul cu jandarmii – distracție maximă după ce i-a fraierit pe susținători

Senatoarea Diana Șoșoacă, omul statului paralel cu misiunea și de la ruși să distrugă mișcarea patriotică din România, nu pare deloc suferindă după ce s-a îmbrâncit cu jandarmii și s-a fotografiat pe un pat de spital.

Diana a fost surprinsă vineri seara la concertul Red Parlament de la Hard Rock Cafe, în Herăstrău.

Senatoarea Diana Șoșoacă a stat zilele trecute câteva ore la Spitalul de Urgență Floreasca la UPU, după o încăierare cu jandarmii care păzeau camioanele cu voturi. Conform surselor medicale, Diana Șoșoacă a ajuns la UPU în principal pentru că i s-a făcut rău din cauza căldurii.

Medicii i-au administrat tratament, i s-a luat tensiunea, i s-a făcut un EKG și apoi a fost externată. Conform surselor, Diana Șoșoacă a semnat mai multe documente privind confidențialitatea, iar medicii nu pot oferi detalii despre starea medicală a pacientei.

Surse din anturajul politicianului susțineau că diagnosticul ei include mai multe componente: traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

 1. Ce ați fi vrut să facă doamna senator ? V ati fi dorit să intre în depresie?!
  In nici un caz , domnia sa este o persoană puternică și deosebit de frumoasă.
  Loviturile pe care le a primit nu se pot ascunde pentru că se văd pe filmare!
  Dar ce vă ingrijorează pe dv.faptul că doamna senator era in parcul Herăstrău sau faptul că a fost bătută de jandarmi când a vrut sa și exercite dreptul de a controla două camioane cu voturile SOS pregătite pentru a fi distruse.
  Când v a prins in fapt voi statul paralel ați luat o la bătaie.
  Dar degeaba ! Românii au ales să plecați pentru totdeauna!
  două camioane pline controla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button